Medewerker receptie EN/OF toezichthouder openluchtbad

VACATURE
__________________

Wij zijn continu opzoek naar toezichthouders en receptiemedewerkers. Of je nu één van deze twee functie leuk lijkt, of ze zou willen combineren: in beide functies ben jij het komende seizoen het visitekaartje van ons openluchtbad! Wil jij graag werken in een gastvrije en plezierige werkomgeving? En kan jij van nature vriendelijk, open en spontaan omgaan met kinderen, volwassenen en collega’s? Gebruik dan jouw klantvriendelijkheid om bij ons te komen werken als medewerker receptie en/of toezichthouder openluchtbad. Een mooie (combinatie)functie waarbij je ook nog eens onderdeel wordt van een grotere organisatie met prima arbeidsvoorwaarden én ontwikkelmogelijkheden. Nieuwsgierig? Hieronder lees je er alles over! 

INFORMATIE
__________________

Het gaat om…

Jouw toevoeging bij ons openlucht zwembad/onze binnenzwembaden. Je weet het misschien niet, maar als gemeente beheren wij maar liefst 3 zwembaden! De Slag in Hardenberg, De Kiefer in Dedemsvaart en buitenbad Hattemat in Gramsbergen. Op bijna alle locaties verzorgen we leerzame zwemlessen, sportieve groepslessen en doelgroep activiteiten (denk aan zwangerschapszwemmen, reumazwemmen, etc.). En in de zomer gebeurt dit dus ook buiten bij ons openluchtbad in Gramsbergen. Op 1 april gaat dit bad weer open en we zoeken daarvoor nieuwe, vriendelijke gezichten. Dat kan dus als parttime medewerker receptie óf als toezichthouder, maar dus ook in de combinatie (eventueel dus fulltime). Beide leuke functies! Als medewerker receptie verwelkom je onze gasten en voer je administratieve taken uit. Als toezichthouder ben je verantwoordelijk voor het houden van toezicht in en rondom het zwembad. In beide functies kijk je natuurlijk ook om naar je omgeving/diverse ruimtes en houdt deze schoon en netjes. Samen kijken we om naar onze werkplek.

Maar het gaat ook om… jou!
In beide functies pak je vele taken zelfstandig op en daarom heb jij meerdere talenten in huis. Zo ben je klantvriendelijk en dienstverlenend en. Van nature ben je sociaal en communiceren gaat je dan ook prima af. Je haalt er plezier uit om zowel kinderen als volwassenen gastvrij te ontvangen. En je hebt oog voor het welzijn van een ander. En als toezichthouder uiteraard ook een scherp oog voor de veiligheid! Je werkt graag samen in een team en hebt (of krijgt) een groot hart voor onze zwembaden. Omdat al onze locaties (ook ons openluchtbad) de hele week geopend zijn, vragen wij van al onze collega’s enige flexibiliteit qua inzet. Trouwens, heb jij straks even geluk met deze baan als de temperaturen het komende seizoen buiten weer heerlijk oplopen! (En in onze binnenbaden zijn de temperaturen natuurlijk in elk seizoen aangenaam).

Dit breng je mee
• Als je (bijna) in het bezit bent van een EHBO diploma met reanimatie en een diploma voor ‘Lifeguard’, dan vinden vinden we dat extra mooi meegenomen, want dan kun je namelijk aan de slag! Geef dit dan zeker duidelijk aan. Heb jij deze niet, maar wil je ze wel behalen zodat je bij ons aan het werk kan? Ook dat is mogelijk. Laat het ons dan even weten. 
• Qua werktijden willen we sowieso graag weten wat jouw voorkeuren zijn voor het aantal uren dat je beschikbaar bent.
• Een vriendelijke uitstraling! 

Dit bieden wij

  • Een maandsalaris van maximaal € 3.018,- (uitloopschaal 6) op basis van een 36-urige werkweek;
  • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst tot september 2023. Bevalt het van beide kanten goed? Dan kan je contract worden verlengd en kom je buiten het seizoen te werken bij onze binnenbaden (Hardenberg, Dedemsvaart).
  • Een goede werk/privé balans, (deels doorbetaald!) ouderschapsverlof en een aantrekkelijke pensioenregeling voor later.
  • Veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen met onze Hardenberg Academie;
  • 17,05% Individueel Keuzebudget (IKB) die je kunt inzetten voor zaken die jij belangrijk vindt. Bijvoorbeeld aan extra vrije dagen (max. 20 dagen extra, o.b.v. een fulltime contract) of de aanschaf van een fiets. 
  • Een veelzijdige en sportieve baan met veel ruimte, betrokken collega’s en een werkomgeving waar jij ertoe doet!

Solliciteren en informatie
Wil je op deze functie solliciteren? Dat vinden we leuk! Meer weten? Bel gerust met Gieda Schans, coördinator zwembaden Hardenberg (0523-289576). 

Goed om te weten

  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een vereiste voor deze functie.

Wij verzorgen zelf de volledige werving voor onze vacatures, en nemen daarom alleen rechtstreekse sollicitaties van kandidaten mee in onze selectieprocedures.