Over ons

Over Ons
________

Zwembad de Slag

In 2015 is dit moderne nieuwe zwembad in gebruik genomen. Wat ooit alleen een zwembad was aan de Sportboulevard 3, is nu ook een heel sportpark.  Bestaande uit een Sporthal, atletiekbaan en een beachvollybalveld.

Bij Zwembad De Slag kan je terecht voor zwemlessen, recreatief zwemmen, groepslessen en nog veel meer. Voor specifieke informatie betreft bepaalde onderwerpen kunt u bovenin navigeren om naar de juiste pagina te gaan.

 

meerdere baden

Wij hebben meerdere baden waaronder een wedstrijdbad. Het wedstrijdbad is 25 meter lang en 6 banen breed. De officiele formaten. Daarnaast is het bad over de gehele lengte 2 meter diep met een fijne temperatuur van 28 graden warm water.

Het doelgroepenbad, waar voornamelijk groepslessen en zwemles in gehouden wordt, met warmer water en de diepte uitlopend van 0,60 cm naar 1,20m. Daarnaast bevindt zich hier de Borrelbank voor ontspanning.

Het 3e bad is het peuterbad die ook warmer is en een diepte over de gehele lengte van 0,40cm. Ook in dit bad bevinden zich diverse speelelementen.

Contact

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met info@deslaghardenberg.nl of bellen naar 0523-289465.

Zwembad De Slag

Sportboulevard 3
7772 SL Hardenberg