Locatiemanager zwembad de slag

VACATURE
__________________

36 uur per week

Deze functie is er ééntje die niet vaak voorbij komt. Jij krijgt namelijk nú de kans om Locatiemanager te worden van een zwembad: De Slag in Hardenberg (overdekt en nieuw gebouwd in 2015). Dit is de plek waar jij straks samen met je team een sfeer creëert waar jong & oud zich thuis voelt en met plezier sport en recreëert. Ben jij actief, betrokken en lijkt het jou fantastisch om deze locatie nóg beter te maken? En doe je dat het liefst in een coördinerende rol waarbij je ook nog eens onderdeel wordt van een grotere organisatie met prima arbeidsvoorwaarden én ontwikkelmogelijkheden? Lees dan gauw verder en pak deze kans!

Het gaat om… 

Jouw toevoeging bij één van onze zwembaden. Je weet het misschien niet, maar als gemeente beheren wij maar liefst 3 zwembaden! De Kiefer in Dedemsvaart, Hattemat in Gramsbergen en De Slag in Hardenberg. En voor het laatstgenoemde zwembad zoeken wij een Locatiemanager. Een betrokken, ambitieuze en inspirerende leidinggevende die alle werkzaamheden in dit zwembad en bij de receptie zo efficiënt mogelijk coördineert. Als eerste aanspreekpunt voor collega’s en klanten streef je naar de beste kwaliteit en een hoge (klant)tevredenheid. Jij hebt hart voor jouw locatie en bent dagelijks met zowel de administratieve, commerciële als technische aspecten van het zwembad bezig. Ook bewaak je de budgetten en monitort de inkomsten en bezoekcijfers. Verder hebben we als organisatie momenteel veel aandacht voor ‘aandachtsveld functionarissen’, dit zijn collega’s met extra uitvoerende taken waar je leiding aan geeft. Jouw taak is om deze structuur te bewaken en deze verder te ontwikkelen/vernieuwen. Samen met de andere Locatiemanager vorm je het managementteam van de zwembaden van de gemeente Hardenberg en ben je medeverantwoordelijke voor de exploitatie van deze zwembaden. Benieuwd naar het huidige aanbod van De Slag? Kijk dan ook nog even op: www.deslag-hardenberg.nl. 

Maar het gaat ook om… jou! 

In deze veelzijdige, leidinggevende functie pak je veel taken zelfstandig op en daarom heb jij meerdere talenten in huis. Zo ben je klantvriendelijk, dienstverlenend en actief/sportief. Van nature ben je sociaal en communiceren gaat je prima af. Jij weet zowel je collega’s als onze klanten te enthousiasmeren voor zwembad De Slag en wilt bovendien overal het beste uithalen. Verder heb je oog voor de wensen en behoeften van de klant en bent een voorloper als het gaat om nieuwe, innovatieve ideeën. Ideeën die jij omzet in kansen en goed zijn voor onze locatie en organisatie! Daarnaast ben je integer, betrouwbaar en organisatorisch sterk. Met veel plezier begeleid en coach jij je collega’s. En neemt hen op vlotte en enthousiaste wijze mee bij nieuwe ontwikkelingen.

Dit breng je mee

 • Hbo werk- en denkniveau; 
 • Ervaring met het operationeel aansturen van een (klein) team; 
 • Een stimulerende, coachende, service- en resultaatgerichte houding; 
 • Creativiteit, ondernemerschap en de positieve energie om dit verder uit te dragen; 
 • Eventuele ervaring in deze (sport)sector zou natuurlijk erg mooi meegenomen zijn!

Dit bieden wij

 • Een prima bruto startsalaris tussen de €2.170,- en €3.591,- (functieschaal 8, o.b.v. 36 uur) met doorgroeimogelijkheden naar een bruto salaris van €4.048,- per maand;
 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar; dat bij goed bevallen aansluitend wordt beloond met een vast contract;
 • Een goede werk/privé balans, (deels doorbetaald!) ouderschapsverlof en een aantrekkelijke pensioenregeling voor later.
 • Veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen met onze Hardenberg Academie;
 • 17,05% Individueel Keuzebudget (IKB) die je kunt inzetten voor zaken die jij belangrijk vindt. Bijvoorbeeld aan extra vrije dagen (max. 20 dagen extra, o.b.v. een fulltime contract) of de aanschaf van een fiets. 
 • Een veelzijdige en sportieve baan met veel ruimte, betrokken collega’s en een werkomgeving waar jij ertoe doet!

Solliciteren en informatie

Wil je op deze functie solliciteren? Dat vinden we leuk! Je kunt reageren tot en met 29 maart 2023. Meer weten? Bel gerust met Gieda Schans, coördinator zwembaden Hardenberg (0523-289576). Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met team HR via het telefoonnummer: 0523-289333.

Goed om te weten

  • De sollicitatiegesprekken staan gepland op 6 april 2023 tussen 09:00-15:00 uur.
  • De vacature wordt gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Interne kandidaten krijgen bij gelijke geschiktheid voorrang.
  • Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een vereiste voor deze functie.

  Wij verzorgen zelf de volledige werving voor onze vacatures, en nemen daarom alleen rechtstreekse sollicitaties van kandidaten mee in onze selectieprocedures.