CORONA update

Zwembad de Slag

In 2015 is dit moderne nieuwe zwembad in gebruik genomen. Wat ooit alleen een zwembad was aan de Sportboulevard 3, is nu ook een heel sportpark.  bestaande uit een Sporthal, atletiekbaan en een beachvollybalveld. 

Bij Zwembad De Slag kan je terecht voor zwemlessen, recreatief zwemmen, groepslessen en nog veel meer. Voor specifieke informatie betreft bepaalde onderwerpen kunt u bovenin navigeren om naar de juiste pagina te gaan. 

november 4, 2020

Landelijk strengere maatregelen tegen het coronavirus

Op dinsdag 3 november heeft minister president Rutte strengere maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus aangekondigd. Een onderdeel hiervan is het sluiten van voor het publiek openbare gelegenheden zoals: bibliotheken, musea, bioscopen, theaters en zwembaden. Deze maatregelen gaan in op woensdag 4 november om 22.00 uur.

Zwembad de Slag is gesloten tot 18 november

Alle zwemlessen en andere activiteiten in het zwembad komen hierdoor te vervallen. De reden voor dit besluit is dat zwemlessen veel (verkeers)bewegingen met zich meebrengen en zorgen voor groepsvorming in de directe omgeving van het zwembad.

Proef- en diplomazwemmen

De geplande proef- en diplomazwemmomenten kunnen helaas niet doorgaan. Wanneer het bad weer open is wordt zo snel mogelijk een nieuwe datum gepland.

Tegoed en abonnement

Uw abonnementen worden met twee weken verlengd.

U ontvangt informatie over hoe nu verder

De maatregelen gelden in principe tot 18 november. Dit betekent dat er na 18 november weer zwemles gegeven kan worden. Daarvoor is het wel belangrijk dat het aantal besmettingen met het coronavirus hard afneemt. Als er veranderingen zijn die invloed hebben op de zwemlessen van uw kind(eren), dan nemen wij contact met u op.

We begrijpen dat dit een vervelend bericht voor u kan zijn, maar vragen om uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Team de Slag