Maatregelen vanaf 15 oktober

Zwembad de Slag

In 2015 is dit moderne nieuwe zwembad in gebruik genomen. Wat ooit alleen een zwembad was aan de Sportboulevard 3, is nu ook een heel sportpark.  bestaande uit een Sporthal, atletiekbaan en een beachvollybalveld. 

Bij Zwembad De Slag kan je terecht voor zwemlessen, recreatief zwemmen, groepslessen en nog veel meer. Voor specifieke informatie betreft bepaalde onderwerpen kunt u bovenin navigeren om naar de juiste pagina te gaan. 

oktober 15, 2020

Aanpassingen vanaf donderdag 15 oktober

Gelukkig mogen de zwembaden open blijven, dit gaat wel in aangepaste vorm met de nodige maatregelen. Hieronder wat dit betekent voor zwembad De Slag.

Algemeen

  • Vooraf reserveren is verplicht voor banenzwemmen en recreatief zwemmen
  • Thuis badkleding aan doen onder de kleding
  • Volg de aangegeven route in het gebouw
  • Douchen vooraf en na afloop is niet mogelijk, kleedkamers zijn wel geopend.

Banenzwemmen

Voor banenzwemmen moest voor de avonden al gereserveerd worden. Dat blijft de komende tijd ook zo. Vanaf maandag 19 oktober moet dit ook voor de ochtenden. Voor het eind van een tijdsblok moet u de zwemzaal verlaten hebben.

Aquasporten/groepslessen

Alle aquasporten en groepslessen komen vanaf vanavond 18:00 uur te vervallen.

Recreatief zwemmen

Per blok kunnen er 30 personen komen zwemmen, hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen kinderen en volwassenen. Reserveren is daarom ook verplicht. Voor het eind van een tijdsblok moet u de zwemzaal verlaten hebben.

Zwemles

Deze week worden de zwemlessen nog volgens de aangepaste vakantie tijden aangeboden. We zijn nog aan het uitzoeken hoe wij dit op een verantwoorde manier kunnen aanbieden en er niet te veel ouders op hetzelfde tijdstip in de accommodatie zijn.

Bekijk de website voor de actuele openingstijden en mogelijke zwemblokken.

De tijden voor volgende week staan dit weekend online.