Update persconferentie 13-10-2020

Zwembad de Slag

In 2015 is dit moderne nieuwe zwembad in gebruik genomen. Wat ooit alleen een zwembad was aan de Sportboulevard 3, is nu ook een heel sportpark.  bestaande uit een Sporthal, atletiekbaan en een beachvollybalveld. 

Bij Zwembad De Slag kan je terecht voor zwemlessen, recreatief zwemmen, groepslessen en nog veel meer. Voor specifieke informatie betreft bepaalde onderwerpen kunt u bovenin navigeren om naar de juiste pagina te gaan. 

oktober 14, 2020

Nieuwe coronamaatregelen… We kunnen ons voorstellen dat je hier vragen over hebt. Op dit moment zijn wij in afwachting van de noodverordening. Tot die tijd gaan de activiteiten nog door volgens het aangepaste vakantieprogramma, kijk voor de openingstijden op onze website www.deslag-hardenberg.nl. Zodra meer bekend is zullen wij dit communiceren. Houdt onze website en facebookpagina in de gaten.